رویا سازان، طراحی تالار عروسی در شیراز
قطعا به عنوان یک معمار، بارها و بارها با تالارهای عروسی مختلفی مواجه شده اید که علیرغم زیبایی، دارای مشکلات فنی زیادی بوده اند و همین مسئله، منجر به عدم رضایت متقاضیان برای برگزاری جشن عروسی شده است. این مشکلات میتوانند به دلایل زیادی ایجاد شوند از طراحی و اجرای نامطلوب گرفته تا انتخاب نادرست مصالح و… همه و همه میتوانند در بروز آنها نقش داشته باشند. با تمام این تفاسیر، طراحی تالار عروسی جزو آن دسته از کارهایی است که علاوه بر دانش، نیاز به تجربه، مهارت و ذوق هنری نیز دارد. اگر به عنوان معمار میخواهید عملکرد بهتری در زمینه طراحی تالار عروسی داشته باشید، پیشنهاد میکنیم تا آخر این مطلب با رویا سازان ،طراح و مجری تالار پذیرایی در شیراز همراه ما باشید.
هزینه طراحی تالار عروسی
یکی از دغدغههایی که ذهن بسیاری از افراد را به خود درگیر میکند، هزینه طراحی تالار عروسی است. هزینه طراحی باغ عروسی، به عوامل زیادی بستگی دارد. به طور کلی، عواملی که میتوانند در قیمت طراحی باغ عروسی نقش داشته باشند، متغییر هستند که میتوان به موارد زیر اشاره کرد. شایان ذکر است که بسته به اینکه کدامیک و چه میزان از مواردی که به آنها اشاره میشود ، در حوزه تعهدات مشاور باشد، این قیمت مشخص خواهد شد.پیشنهاد ما به شما گروه رویا سازان در شیراز است.

کدام سبک طراحی تالار بهتر است؟
قطعا طراحی تالار عروسی باید تابع یک سبک خاص باشد. سبکهای کلاسیک، سنتی و حتی مراکشی و … برای این منظور میتوانند مفید باشند. اما از آنجایی که بسیاری از عروس خانمها دوست دارند برگزاری مراسم را در فضایی مانند قصر تجربه کنند، سبک کلاسیک میتواند گزینه بهتری به حساب بیاید به ویژه اگر به آن چاشنی مجلل بودن نیز اضافه شود. البته نباید این نکته را از یاد برد که در طراحی تالار عروسی، صرفا زیبا بودن آن ملاک نیست و باید به کاربردی بودن فضاها نیز دقت کافی داشت.
جزئیات بیشتری از طرح تالار خود بدانید
معماران باید در طراحی تالار پذیرایی، جزئی نگر باشند تا در زمان اجرا، با مشکلات جدی مواجه نشوند. هر چقدر طراحی اولیه و طراحی نهایی با دقت بیشتری انجام شود، نتیجه اجرا نیز بهتر خواهد شد. یکی از مهمترین مواردی که معماران باید به آن توجه کنند، ارتفاع سقف تالار عروسی است. ارتفاع سقف هر چقدر بلندتر باشد، مزایای بیشتری را به همراه دارد. برای مثال، امکان استفاده از دوربینهای فیلمبرداری و عکاسی را راحت تر میکند.
مورد دیگری که در طراحی تالار عروسی نباید از نظر دور بماند، طراحی یک رختکن مناسب برای مهمانان است. هر چقدر این رختکن مجهزتر باشد، رضایت بیشتری را در پی دارد. بزرگ بودن فضای رختکن به همراه سیستم تهویه مطبوع و در نظر گرفتن جای مناسب برای کمدهای قفل دار، از موارد ضروری برای این فضا به حساب میآیند. جانمایی رختکن نباید به گونه ای باشد که نسبت به سالن اصلی دید داشته باشد، ولی در عین حال این محل باید در نزدیکی ورودی سالن قرار بگیرد.
اتاق عقد تالار و ویژگیهای آن
در طراحی تالار عروس و داماد، اتاق عقد یکی دیگر از بخشهایی است که باید به آن توجه ویژه داشت. اختصاص دادن حداقل 35 متر مربع برای این فضا ضروری است تا به راحتی بتوان در آن صندلی گذاشت. این قسمت از باغ تالار عروسی باید مجلل باشد ولی مجلل بودن بدین معنا نیست که طراحی به گونه ای باشد که در ذهن افراد ایجاد آشفتگی کند. استفاده از آرکهای بیش از اندازه و سقف کاذب کوتاه، میتواند فضا را کوچک تر نشان بدهد که این مسئله باید مورد توجه قرار بگیرد چون متراژ اتاق عقد محدود است.
بهره گیری از رنگهای روشن در طراحی این محیط میتواند فضا را بزرگ تر نشان بدهد. استفاده از رنگهای تیره، فانتزی یا طرحهای ساده، مناسب اتاق عقد نیست و معماران از به کار بردن آنها باید جدا خودداری کنند. اختصاص دادن یک جایگاه ویژه برای نشستن عروس و داماد، این امکان را به مهمانان میدهد که بتوانند راحت تر آنها را ببینند ضمن اینکه نتیجه بهتری برای عکسبرداری و فیلمبرداری در پی خواهد داشت. این جایگاه هر چه مجلل تر طراحی شود، قطعا بیشتر به چشم میآید. استفاده از گچبریهای خاص با ترکیب رنگ آمیزی سفید و طلایی، همچنین شبیه سازی دیوارها مانند قصرها و کاخها، میتواند فضای جایگاه را متمایز و مجلل کند. برای اتاق عقد نیز مانند سایر قسمتها باید تهویه مطبوع و سیستم گرمایشی و سرما در نظر گرفت.
آشپزخانه تالار چقدر میتواند مهم باشد؟
آشپزخانه تالار عروسی درست است که در معرض دید قرار ندارد ولی این مسئله دلیلی بر طراحی غیر استاندارد این قسمت نیست. معماران در طراحی تالار عروسی، باید تمهیدات ویژه ای را برای آشپزخانه در نظر بگیرند. آشپزخانه تالار، یک آشپزخانه صنعتی محسوب میشود. در نتیجه باید فضای کافی داشته باشد ضمن اینکه اختصاص چربی گیر (روغن جمع کن) برای این فضا ضروری است. اتاق ظروف، دیگ شویی و ظرف شویی را برای این آشپزخانه نباید از یاد برد. همچنین فضایی را برای سردخانه میوه، سبزیجات و گوشت نیز باید مد نظر داشت.
آشپزخانه تالار عروسی باید مطابق با استانداردهای اداره بهداشت طراحی شود از این رو، بررسی آخرین دستورالعملها مسئله ای ضروری است. توجه به تهویه هوا و بهره گیری از فنهای صنعتی در فضای آشپزخانه بسیار اهمیت دارد و در طراحی و اجرای باغ تالار عروسی نباید بی توجه از کنار آن گذشت چون بوی غذا حسابی دردسرساز خواهد شد.
محل سرو غذا در تالار مهم است
محل سرو غذا یکی از مهمترین قسمتهای تالار عروسی به حساب میآید که برخی از معماران نسبت به طراحی آن بی توجه هستند. محل سرو غذای مهمانان، باید در طراحی تالار عروسی جدا از سالن اصلی باشد. مساحت این فضا باید به گونه ای باشد که افراد بتوانند به راحتی نزدیک میز سلف سرویس راه بروند. برای این قسمت از تالار، باید چند ورودی در نظر گرفت تا مهمانان به آسانی بتوانند از برخی درها وارد و از برخی درگیر از آنها خارج شوند. اگر محدودیتی از نظر مساحت تالار عروسی وجود نداشته باشد، میتوان یک سالن غذاخوری مجزا هم برای تالار در نظر گرفت.

نکاتی درباره سرویس بهداشتی تالار
سرویس بهداشتی باغ تالار عروسی باید در محلی مناسب و دور از سالن اصلی قرار بگیرد. سرویس بهداشتی در طراحی تالار عروسی نباید در مسیر باد، جانمایی شود چون بوی نامطبوع وارد سالن خواهد شد. استفاده از مرغوبترین متریال و فنهای قوی در زمان اجرای تالار عروسی برای این قسمت ضروری است. تعداد چشمههای توالت باید کافی باشد تا مهمانان در این قسمت بیش از اندازه معطل نشوند.
توالت فرنگی باید حتما برای سرویس بهداشتی در نظر گرفته شود تا سالمندان به راحتی بتوانند رفت و آمد کنند. سرویس بهداشتی تا جای ممکن باید فاقد پله و در صورتی که اجبار برای گذاشتن پله در طراحی وجود داشته باشد، باید حتما رمپ با شیب ملایم، در نظر گرفته شود. سرویس بهداشتی کارکنان باید از سرویس بهداشتی مهمانان جدا باشد و ترجیحا در نزدیکی رختکن و اتاق استراحت کارکنان قرار بگیرد.
اتاق مدیریت تالار کجا باشد؟
در طراحی تالار عروس و داماد، باید فضایی را برای اتاق مدیریت مد نظر قرار داد. اتاق مدیریت باید به گونه ای طراحی شود که هیچ گونه دیدی نسبت به سالن اصلی نداشته باشد. همچنین جانمایی اتاق مدیریت را باید به گونه ای در طراحی قرار داد که امکان دسترسی به قسمتهای مختلف تالار عروسی را به راحتی برای مدیر میسر کند.